book now
logo
logo mobile
logo scroll
» Αρχική » BLOG
Παραλία Παράδεισος Θάσου
03-03-2020

Παραλία Παράδεισος Θάσου

Η παραλία παράδεισος Θάσου αποτελεί, όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία της, αποτελεί ένα παραδεισένιο μέρος στην Θάσο. Ένας εξωτικός παράδεισος με απερίγραπτη φυσική ομορφιά και ένα μαγευτικό συνδυασμό πυκνού καταπράσινου δάσους, καταγάλανων κρυστάλλινων νερών και μια χρυσοκίτρινη λάμψη της αμμουδιάς. Ένα μέρος που σίγουρα θα πρέπει να επισπευτείτε κατά την διαμονή σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια BlueView Studios στην Θάσο. Η παραλία παράδεισος, μαζί με την παραλία Σαλιάρα και την Χρυσή Ακτή, αποτελούν τις πιο δημοφιλείς παραλίες στην Θάσο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να περάσει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.

Παραλία Παράδεισος – Τοποθεσία

Η παραλία Παράδεισος βρίσκεται στα ανατολικά του νησιού και συγκεκριμένα πλησίον του χωριού Κοίνυρα. Ένας απόμερος προορισμός στα 23 περίπου χιλιόμετρα από τον Λιμένα. Η μετάβασή σας από τα δωμάτιά μας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, ενώ στη παραλία θα βρείτε διαθέσιμο χώρο στάθμευσης όπου μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας. Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι θα πρέπει να διαθέτετε το δικό σας όχημα προκειμένου να επισκεφτείτε την παραλία, αφού η συγκοινωνίες δεν εξυπηρετούν ιδιαίτερα.

Αφού αφήσετε το όχημά σας στο πάρκινγκ, μπορείτε να πάρετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην παραλία. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε στην μεγάλη έκταση της παραλίας, ή να απομακρυνθείτε από το μεγάλο μέρος του κόσμου και να «αράξετε» σε κάποιο από τα βράχια στα άκρα της παραλίας.

Γιατί αν επιλέξετε την Παραλία Παράδεισος;

Όπως προαναφέραμε, η παραλία Παράδεισος της Θάσου αποτελεί έναν μαγευτικό προορισμό που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη της. Το μαγευτικό τοπίο, το απόμερο της τοποθεσίας της, και τα υπέροχα νερά είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για να την επισκεφτείτε.

Στο παρελθόν, η συγκεκριμένη τοποθεσία αποτελούσε παραλία γυμνιστών, λόγω φυσικά του απομονωμένου χαρακτήρα και της δυσκολίας στην πρόσβαση. Με τα χρόνια όμως αυτό άλλαξε, η παραλία εκσυγχρονίστηκε και πλέον αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Θάσο. Είτε λοιπόν έρθετε με την οικογένειά σας, είτε με φίλους, είτε ακόμη και μόνος σας, η παραλία Παράδεισος μπορεί να σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία που σίγουρα δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Είναι γεγονός, ότι κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες προσέρχονται στην παραλία Παράδεισος για να απολαύσουν την μαγευτική της ομορφιά. Ο επίγειος αυτός παράδεισος έχει αποτελέσει έναν hot τουριστικό προορισμό και μάλιστα προσελκύει έναν τεράστιο αριθμό ελλήνων και  ξένων τουριστών. Εάν λοιπόν αναζητάτε πιο χαλαρές στιγμές στην παραλία, τότε θα σας προτείναμε να κάνετε μια κράτηση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Blueview Studios στην αρχή ή το τέλος του καλοκαιριού.

Βασικές πληροφορίες για την παραλία

Η παραλία Παράδεισος της Θάσου αποτελεί μια οργανωμένη παραλία στην οποία θα βρείτε όλες τις απαραίτητες παροχές για να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας. Συγκεκριμένα στο σημείο υπάρχουν αρκετές ξαπλώστρες και ομπρέλες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μπάνιο σας. Μάλιστα η παροχή τους για τους πελάτες του beach bar είναι δωρεάν. Επιπρόσθετα υπάρχουν ντουζιέρες, γήπεδο του βόλεϊ και αρκετά beach bar – εστιατόρια για να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας με την μαγευτική θέα της θάλασσας.

Το μπάνιο στην παραλία Παράδεισος είναι ιδανική και για παιδιά, αφού το βάθος της θάλασσας είναι σχετικά ρηχό και στο σημείο υπάρχει σε ετοιμότητα και ναυαγοσώστης. Μια εξαιρετική επιλογή λοιπόν και για οικογένειες.

Κάντε την κράτησή σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια πολυτελείας Blueview Studios και περάστε τις πιο αξέχαστες διακοπές σας στην Θάσο. Εμείς αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η άριστη εξυπηρέτηση κατά την διαμονή σας. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους απίστευτους προορισμούς που θα βρείτε κοντά στα δωμάτιά μας, συμπεριλαμβανομένου και της παραλίας Παράδεισος.