book now
logo
logo mobile
logo scroll
» Αρχική » BLOG
Marble Beach – Παραλία Σαλιάρα Θάσου
18-02-2020

Marble Beach – Παραλία Σαλιάρα Θάσου

Η παραλία Σαλιάρα Θάσου ή γνωστή παγκοσμίως ως Marble Beach, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσετε το μπάνιο σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην Θάσο. Η Θάσος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στην Ελλάδα, λόγω της μαγευτικής ομορφιάς που παρουσιάζει το νησί. Ένας επισκέπτης έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει υπέροχα μέρη με υπέροχη φυσική ομορφιά, πανέμορφες παραλίες και ιστορικά μέρη.

Είτε ψάχνεται για την απόλυτη χαλάρωση στις διακοπές σας, είτε θέλετε να απολαύσετε τις βουτιές σας στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, η Θάσος σίγουρα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές με τις πιο όμορφες παραλίες στα ελληνικά νησιά. Η Παραλία Σαλιάρα τα τελευταία χρόνια αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή των τουριστών, αφού η εκπληκτική της ομορφιά ελκύει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Εξίσου δημοφιλείς προορισμοί αποτελούν η παραλία Παράδεισος και η Χρυσή Ακτή (Golden Beach).

Η διαμονή σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Blueview Studios σας εξασφαλίζει άμεση και γρήγορη μετάβαση στην παραλία Σαλιάρα. Η Marble Beach, όπως την αποκαλούν οι τουρίστες λόγω του λατομείου μαρμάρων που υπάρχει ακριβώς από πάνω της, βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νησιού. Απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα από τον Λιμένα και είναι μια παραλία απερίγραπτης ομορφιάς.

Γιατί να επισκεφτεί κανείς την παραλία Σαλιάρα (Marble Beach);

Η παραλία Σαλιάρα της Θάσου αποτελεί μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Ένας επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει ένα υπέροχο τοπίο στον περίγυρο της, ενώ η ολόλευκες πέτρες της παραλίας και τα κρυστάλλινα θαλασσινά νερά, έρχονται να ολοκληρώσουν ένα τοπίο απερίγραπτου κάλους. Η Marble Beach είναι μια οργανωμένη παραλία η οποία δέχεται αρκετό κόσμο κατά τους θερινούς μήνες. Τα νερά της είναι σχετικά ρηχά στην αρχή, ωστόσο βαθαίνουν αρκετά απότομα μετά τα 4 – 5 περίπου μέτρα. Περιμετρικά θα συναντήσετε υπέροχα βράχια που ολοκληρώνουν ένα υπέροχο τοπίο και ταυτόχρονα σας παρέχουν την δυνατότητα για μια θαλάσσια εξερεύνηση.

Πως θα μεταβείτε στην Παραλία Σαλιάρα;

Όπως προαναφέραμε, η μετάβασή σας από τα Blueview Studios στην παραλία Σαλιάρα μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Η απόσταση είναι αρκετά μικρή και η διαδρομή σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Το προσωπικό μας βρίσκεται πάντοτε στην διάθεσή σας όχι μόνο για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας, αλλά να σας παρέχει και όλες τις απαραίτητες καθοδηγήσεις για την μετάβασή σας στου δημοφιλέστερους προορισμούς της Θάσου.

Έτσι, μπορείτε να ξυπνήσετε με την ησυχία σας το πρωί, να απολαύσετε το καφεδάκι σας στους υπέροχους χώρους μας και στη συνέχεια να απολαύσετε το μπάνιο σας στην Marble Beach. Είμαστε σίγουροι ότι η παραλία Σαλιάρα θα σας αφήσει μοναδικές αναμνήσεις, αφού η φυσική της ομορφιά θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία. Είτε λοιπόν επισκεφτείτε το νησί μας με φίλους και γνωστούς, είτε με την οικογένειά σας, σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε την συγκεκριμένη παραλία κατά την παραμονή σας.

Εάν λοιπόν και εσείς θέλετε να επισκεφτείτε μία από τις ομορφότερες παραλίες της χώρας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να  ολοκληρώσουμε την κράτησή σας στα υπέροχα δωμάτιά μας. Θα φροντίσουμε η διαμονή σας στην Θάσο να σας μείνει αξέχαστη από κάθε πλευρά!